Since The Day I Love Him

picture source : google.com

It’s not a story about a fairytale..

It’s not a story about love at first sight..

It’s a story about us..

 

It’s almost 6 years since the day I met him..

It’s almost 4 years since the day I fell in love with him..

 

He was my senior..

He was my savior..

He was my secret admirer..

 

It takes time for us to met each other..

It takes time for us to know each other..

It takes time for us to fall in love to each other..

 

Whenever I fall..

Whenever I fail..

He’s always be there for me..

He’s always taking a good care of me..

He’s always loving me..

 

Since the day I love him..

My life was changed..

My life was great..

 

Since the day I love him..

I understand the true meaning of hope..

I understand the true meaning of love..

 

Love is beautiful..

Love is faithful..

Love is….. You and Me.

(From the bottom of my heart for the lovely husband of mine).

4 thoughts on “Since The Day I Love Him

  1. ohhh aku sampe speechless bacanya🙂 karena kata-katanya ini bener-bener dari hati kamu, hahaha kirain copy-paste haha ternyata tidak. sempet seneng sama orang yang ada di puisi ini, eh ternyata orang itu akuu,, hahhahahha peluuukkk😀

    makasih ya sayangku cintaku mantan pacarku yang sekarang jadi istriku dan akan jadi ibu dari anak-anakku nanti untuk puisi yg sangat berarti ini, kalo kata si affiiikaa you are my everyting *_* love you :*

    • Iya nih lagi di kantor tiba-tiba kepikiran mau posting sesuatu, ehhh terlahirlah tulisan ini. Heheheee… Iyalaaaahh kamu, emang siapa lagi sayangg… Seneng kalo kamu seneng bacanya, *akulagimendadakgombal*😀

      Love you too, sweetheart :-*

      • seneng deh baca tulisan ini…termasuk comment kalian🙂
        tetap jaga cinta kalian sahabat ku…*pelukhangat*

        ga sabar nunggu si baby lahir kedunia…jadi keinget foto iseng yang di coba si fajri….hihihihii…mirip sama foto yang waktu itu ga ya..😀

  2. Aamiin ya Allah, semoga langgeng terus sampe akhir hayat…
    Ihhhhhh… mba puti aku jadi malu deh ketauan gombalnya nih, hihihiiii :p
    Anyway, aku sm dhici jg udah gak sabar nunggu si baby hadir ke dunia, perutku dah keliatan besarnya nihhh, kapan atuh di tengokin? Nanti pas baby lahir kudu dateng yah, hehehee😀

Write It here...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s